tiistai 13. tammikuuta 2009

Hämäräperäinen laukku


Twilightismi sai jatkoa, tällä kertaa ekokassin olomuodossa.

Halusin opiskelijoille näyttää sabluunaesimerkkiä ja piti vain tehdä jotain nimeltä määräämätöntä. Ja kuinka ollakaan siitä vain jotenkin tuli nuori (ha!) herra Cullen. Kokeilin ensi kertaa spraymaaleja kankaalle - tässä tapauksessa huovalle.
Testin tulokset: Kangas imee tosi paljon väristä ja karkailee jonkin verran reunoilta imeytyessään kankaaseen. Mutta toisaalta voi käyttää ei silitettäviä materiaaleja... Tai vain olla silittämättä. Ja normi kangasväreillä ei saa kunnolla mustalle valkoista (tai tässä harmaata)

Taakse painoin syksyllä kaupasta löytyneillä painokirjaimilla muutaman valitun sanan. Kutsun itseasiassa...

(Mikäli tätä sattuu lukemaan joku ruokavalioltaan nestemäinen mieshenkilö, niin haudutetun teen tilalta voin luvata myös lämmitä 0+:aa...)


Ekokassit ovat mainiota koekaniineja. Niiden investointiin ei tarvitse käyttää suuriakaan rahoja. Yhdellä Ben&Jerryllä saa ainakin 5 kassia. (mmmm.... Chunky Monkey...). Ja onnistuessaan niitä on mukava käyttää. Ja kaikki mutanttiversiotkin ovat käteviä vähemmän näkyvässä säilytyksessä : )
Hmm... Nähtävästi tuo Twilighti on juuttunut aivokuoreen mukavasti kummittelemaan. Toisinaan joku asia jää ajatuksien pinnalle kellumaan niin, että se aina pulpahtelee esille, kun ei keskittyneesti mieti jotain muuta. Pop up, kuten ystäväni sanoo. (Tosin hänen sanavarastossaan se tarkoittaa yleensä negatiivista muistutusta jostain vanhasta. Kuten se, että näkee kun entinen Oma Tärkeä Ihminen liikkuu rakastuneena kaupungilla uuden ihmisensä kanssa.)

Ei kommentteja: