sunnuntai 7. helmikuuta 2010

Who you callin' stupid, stupid?

 
Yes. I Know...
It's Over. 

Jo viikkoja onnellisuuttani lisänneet veljekset on nyt katsottu loppuun eikä uusia tule postista ainakaan viikkoon. (Vaellus amazonilta tänne suomeen kestää aikansa. On niitä anakondia ja kaikkea...) ARGH!Miten tästä selviäisi? No, keräämällä kaiken skitsoilunsa (taas kerran) epämääräiseksi kuvakollaasiksi. Pahoittelen...

What can I say. Televisiosarjat on niin paljon addiktiivisempia, kun niitä katsoo jakson toisensa jälkeen putkeen eikä noin kerran viikossa miinus kesätauot, olympialaiset ja muut häiriötekijät. Kuin tosi pitkiä jaksotettuja elokuvia. Sigh.

Dancer in the Dark on objektiivisesti ajateltuna hieno elokuva, mutta en ikinä koskaan nevö evö enää halua nähdä sitä. Yuk. Sen jälkeen on vain viikkoja maailma-on-epäreilu-paska-olo. Yuk II. 
Feel bad movie of the decade. 

Ison pipon sisään piiloutuminen on cooleus asteikolla jossain koko-kivipestyjen-farkkuasujen, ilman sarkasmia käytettyjen halinalle-paitojen sekä oman peukalon imeskelyn tasolla. (Tarkennukseksi sanottakoon, että listaltani ei sentään löydy jälkimmäisiä)

3 kommenttia:

Helinä Laajalahti kirjoitti...

Vitsi että tykkään näistä sun sarjakuvista! Aivan loistavia =)

Mielikuvittelija kirjoitti...

Kiitos :)

En ole aiemmin näitä kellekään näytellyt, ajattelin että ne on liian sisäpiiri-vitsiä (eli naurattaa vain minua).

Perinteisen päiväkirjan kirjottamisen sijasta on hauska laittaa tunnetilat ja tapahtumat nopeasti epämääräis-piirroksina talteen. (Sarjakuva on ehkä vähän liian hieno nimitys.)

Helinä Laajalahti kirjoitti...

No mutta on todella hienoa, että osaa tehdä tuollaisia "epämääräis-piirroksia" omista fiiliksistään :) kaikki ei osaa ja sitten kadehtivat niitä jotka osaa (=minä ;-)