keskiviikko 24. kesäkuuta 2009

Evoluutio, onni ja autuus



Minun asuntooni on muuttanut yksi uusi... nautintoaine. Se lähti mukaan, yllättävää kyllä, ihan tavalliselta kauppareillulta, mutta taustalla oli pitkällinen mietintä jo kuukausien takaa.

Enkä enää juhannuksen jälkeen voinut elää ilmankaan.
Joten 1. ja 2. rinnalle on liittynyt
ihastuttava,
pianomaisesti kiiltelevä

(pidätämmen hengitystä jännityksestä...)

(rummunpärinääääää)


 Playstation 3.



 (Vain odottamassa kaikkia kissankarva/pölykiukkasia kiiltoansa koristelemaan.)

Uusi pleikkari! WUHUU!
Aion nyt juhlistaa tätä legendaarista tapahtumaa käyttämällä kolmea (3) huutomerkkiä lauseeni perässä sekä dramaattisella toistolla.
(Pahoittelen herkempien lukijoiden puolesta jo etukäteen...)
UUSI PLEIKKARI!!! WUHUU!!!

Olin aivan kihistä innosta kun kaivelin sen paketista ulos ja esittelin edeltäjällensä. Sitä en toki mihinkään television läheisyydestä siirrä. On vielä monta PS2 peliä keskeneräisenä odottamassa sitä mystistä aikaa, kun taas ehtii niihin keskittyä. (Eläkkeellä?)

*Huoh. Onnellinen huokailuhetki silmäillessä uutta tulokasta.*

Kaikkia ihanuuksia ei ole edes osannut kaivata. Kuten esimerkiksi langatonta ohjainta. Ennen sitä vain hyväksyi, että aina välissä (vimmaisimman taistelun kiihkeessä, yleensä) onnistui nykäisemään ohjaimen johdon irti. Jäilyttäessäni sitä strategisen tarkasti lattalle levitettynä, tapahtui toisinaan kompastumisia.

Blue ray elokuvia en ole vielä testaillut. Ei kaikkea herkkuja kerralla.

Kaupanpäällisenä sain Pienen ison planeetan. Little Big Planet on tosi herttanen peli. Sitä ei voi hymyilemättä pelata. Tai ainakaan vielä, kun kentät ei ole muuttuneet sadistisiksi, mikäli sellaista tapahtuukaan. Päähenkilö-Poppit olio on niin herttainen, ettei edes muista kirosanoja, kun tipahtaa jostan typerän helposta kohdasta ja joutuu aloittaa kentän alusta.
Stephen Fryn sympaattinen kertojaääni tuo vielä kaiken muun mukavan lisäksi kaikuja Linnunradan käsikirjasta. Eikä se ole koskaan huono juttu.

Tiivistääkseni kaiken tämän yhteen lauseeseen:
Uusi playstation on yhtä sykähdyttävä kuin Zachary Quinto.

Ei kommentteja: