lauantai 23. tammikuuta 2010

Bad mental images go away!




Year One. Valittiin se ihan vain, koska kukaan meistä ei ollut elokuvaa tekelettä aiemmin nähnyt ja kukaan meistä ei sitä olisi yksikseen vuokrannut. Ja hyvästä syystä...

1tunti 33minuuttia katosi täysin turhana elämästä Absoluuttiseen Surkeuteen. Jäi niin suuri ärsytys, että vielä muutaman rauhoittavan Supernatural-jaksonkin jälkeenkin ottaa päästä.

Huonoja elokuvia voi katsoa huumorilla. Plan 9 from outer space on legendaarinen kalkkuna. Mutta Year None meni jo Love Gurun käsittämättöän-ylidebiili-huonous-tasolle. Nauratti vain se karmeus, kun tajusi millaisen monstrositeettisen typeryyden keskittymän olimme menneet vuokraamaan.

Silläkin ajalla ja rahalla ja ihmismäärällä olisi voinut tehdä jotain muuta. Vaikka lajitella käytettyjä hammastikkuja tai punnita ilmaa. Tai tehdä kunnollisen elokuvan. Ihan mikä tahansa olisi mennyt paremmin talteen.

3 kommenttia:

Helinä Laajalahti kirjoitti...

Hahhahhaa, loistava sarjakuva aiheesta!! =) Year one on elokuva, jonka minä olen ainakin vielä toistaiseksi saanut kierrettyä kaukaa. Jo traileri meinasi saada aikaan noita mainitsemiasi ahdistuksia...

Siiri Liitiä kirjoitti...

Hei!

Löysin tänne tänään blogien kommenteista itselleni uutta luettavaa satunnaisesti valikoiden.
Mielenkiinto heräsi ja muutamia sivuja luettuani on pakko sanoa, että ihana blogi sinulla, hyvin kirjoitettuja ja hauskoja tekstejä ja kaunis kuvitus... Vau! :)

Seurantaan menee!

Mielikuvittelija kirjoitti...

Päivi:
Kannattaa kyllä pitäytyä kaukaakiertämis-kannassa, jos ei iske joku henkisen masokismin aalto.

Tuntuu ihan siltä, että joku rahankerääjä-pukumies on törmännyt Monty Pythoneihin jossain tuottava/suosittu huumorielokuva listalla ja päättänyt teetättää oman versionsa. "Mutta eihän jotkut NI! ritarit naurata ketään. Vaihdetaan tilalle jotain raflaavampaa... Miten olisi ulosteet ja seksivihjailut? Haha. Se syö kakkaa. Mahtavaa! Rahantuloa ei voi estää!"

Siiri:
Kiitos kovasti kehuista *punastelee häkeltyneenä* On aina kiehtovaa törmäillä uusiin ihmisiin täällä sähkömaailmassa. Ja uusiin blogeihin... Joten taidan tästä lähteä tutkailemaan miten painovoimaa voi vastustaa.