maanantai 12. heinäkuuta 2010

Starved, famished and revenous

Apple päivässä pitää lääkärin toivottavasti loitolla

Kun pääsin viimein töistä fyysisesti eroon, aivot eivät seuraneetkaan mukana. Huomasin kauhukseni, että joka kerta tietokonetta käyttäessä ajatukset siirtyivät suoraan takaisin työasioihin ja juuttuivat sinne.  

Tein listaa siitä mitä olisi pitänyt ehtiä saada tehtyä ennen lomaa ja mitä olisi pitänyt tehdä toisin ja mitä pitäisi tehdä loman jälkeen ja huoh... harmaat aivomassat vain täyttyivät ankeista asioista. 

Joten päätin tehdä jotain radikaalia. Irrotin rakkaan omenakoneen töpseleistä ja pakkasin pois. Aloitin tietokone/nettipaaston. Sanouduin irti mikropiireistä ja verkoista.

Nyt Pariisista palattua ei aivoissa ole enää mitään yhteiskunnallisesti hyödyllistä. Vain omia hoopoja ajatuksia. Ihanaa kun taas omistaa oman päänsä. What is the hatter with me? 

On ollut kyllä ikävä kaikkia teitä sähkömaailman asukkaita sekä teidän ihanaisia ajatuksianne. No, nyt pääsee mässäilemää lähes kuukauden verran postauksia kerralla :)

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

aika ihanaa tollanen paasto, mä tahdon kanssa. Tosin olen vielä 3 viikkoa töissä ennen lomalle lähtöä joten täällä sitä roikutaan piuhoissa kiinni kuin Matrixissa ikään, samperi..

M-link kirjoitti...

Pitää varmaan ottaa tuo vinkki käyttöön. Normaalistikin loman alkaessa ensimmäinen viikko kuluu siihen, kun aivot pyörivät tyhjää työasioiden ympärillä vaikka kuinka niitä yrittäisi päästä häätää.

Helinä Laajalahti kirjoitti...

Kuulostaa hyvältä! Itsellä alkaa loma tämän viikon jälkeen ja sitten olisi tarkoitus koittaa vähän samanlaista juttua. Tosin sähköpostit kulkevat nykyisin mukana puhelimessa joten niiltä ei koskaan pääse "pakoon"... Tervetuloa takaisin!

Suvi kirjoitti...

Kaunis kattaus.

Mielikuvittelija kirjoitti...

Oli jännä nähdä miten paljon nettiä lopulta käyttää. Aina kun tulee vastaan jotain epäselvää tulee Googlattua vastaus ihan hetkessä.

Ja huomasi miettivänsä mitä teille kuuluu, kun ei käynyt lukemassa teidän kirjailuja ;)

Tietokoneeton elo oli mielenkiintoista väliaikaisesti, mutta kyllä sisäinen geek alkoi jo kaivata näppäimiä.

Suvi, sinusta on tullu niin appleisti... Hih. (Aivopesu *köh* koulutus mennyt perille?)