maanantai 23. elokuuta 2010

I'm making this up as I go.

 Haluan lomalta paluu loman
Mihin kesä katosi? 

Laitoin tänään ensimmäistä kertaa parvekkeen oven kiinni sitten toukokuun. End of an era. Lasitettua parveketta on voinut pitää koko kesän lisähuoneena. Mutta nyt alkoi olla niin koleaa, että oli pakko luovuttaa syksylle. Aurinkopäivät on vielä mahtavia lähes-helle-parvekkeella, mutta näin sadeaikaan ei ulkona tarkene. Kissat on ihan tylsistyneitä, kun ne ei pääse vakoilemaan kaupunkia lähempää...

Tykkään syksystä. Iltaisin on tunnelmallisen pimeää eikä sadekaan haittaa, ropina on rentouttavaa. Kunhan niiden mukana ei automaattisesti tulisi myös kolea viileys. Aamulla on aivan hämmentävää,  kun joutuu taas käyttään sukkia. Pitää muistaa siepata takki mukaan ja valita kengät, joilla jotenkin selviää vesisateessa. Snif. Sinne meni kangastossujen keveys. 

It's all downhill from here...  Seuraavaksi tulee se viheliäinen jääkausi, joka kestää ainakin neljätoista kuukautta. Ilkeää kylmää ja pakkasta, auton ikkunoiden loputonta rapausta ja michelin-ukko-määrät vaatekerroksia, ettei palellu. Plaah. En niin oo talvi-ihmisiä.

Mutta jospa nyt vain keskittyisi nauttimaan syksystä.  
Saa ainakin hyvällä omallatunnolla nyhrätä kotona ja katsoa elokuvia...

2 kommenttia:

Marja kirjoitti...

Awww! Tää auttoi helpottamaan lomaltapaluu tuskaa hyvin. Kyllä kelpasi naurut, kun tuntuu siltä ettei lomalla olisi ollutkaan... huok-kauus!

Siiri Liitiä kirjoitti...

Samanlainen fiilis itsellä viime viikolla, kun oli pakko alkaa nukkua ikkuna kiinni...